FUXTEC benzinski čistač FX-KM1196

1.290,00 Uključen PDV

EAN: 426058699812

Nema na zalihi

SKU: 4260586998122 Kategorije: ,
Želite popust od 5% na ovaj proizvod? Prijavite se na naš newsletter i kupon kod stiže vam na email.
Greška - pokušajte opet!
Hvala - provjerite vaš e-mail!
FUXTEC benzinski čistač FX-KM1196 

 

Promjena dodataka je jednostavna ručnim mijenjanjem  dodataka bez alata

 

Snažni stroj za čišćenje FUXTEC FX-KM1196  sa snažnim 4,9 kW je svestran i može se koristiti tijekom cijele godine zahvaljujući dodacima kao što su četka, ralicu za za snijeg i spremnik za prljavštinu. Velika četka za metenje (promjer četke 350 mm) olakšava čišćenje nogostupa i prilaza, tako da se prljavština, pijesak, lišće i blato mogu pomesti u trenu. Unatoč radnoj širini od 1000 mm, stroj za čišćenje je jednostavan za rukovanje i upravljiv. Radna širina od 100 cm posebno omogućuje jasno vidljivu učinkovitost u usporedbi s 80 cm koja se konvencionalno nalazi na tržištu. Zahvaljujući posebnom profilu kotača, stroj također ima posebno dobro prianjanje i njime se može sigurno manevrirati.

 

Spremnik za prljavštinu može se koristiti za odmah hvatanje svake prljavštine koja je uklonjena ili pijeska koja se nakupila nakon zime. Pokretanje se odvija sa samo nekoliko povlačenja pomoću pokretača s užetom “EasyStart” ili, jednostavno, pametnim električnim startom, pouzdano i pouzdano u nekoliko sekundi, čak i na ledenoj hladnoći. Apsolutni must-have, posebno u hladnijim mjesecima godine. Čistač je samohodan, koji pokreće oba kotača. To se također može po želji isključiti tako da se stroj može odvesti do mjesta korištenja bez rotirajuće četke.

 

Možete postaviti željenu snagu (visinu/pritisak) četke za metenje na podu pomoću centralno postavljene poluge, a brzina četke se može jednostavno podesiti pomoću poluge mjenjača, tako da ovdje možete individualno prilagoditi svaku primjenu. Ovisno o stupnju prijenosa, brzine su između 2,5 km / h i 4,4 km / h i idealne su za kućnu uporabu. S tri stupnja prijenosa naprijed i jednim unatrag, manevriranje uređajem je jednostavno i bez napora. Radna širina metle je 100 cm, lopata za snijeg je široka 105 cm i ima valjke i izmjenjivu kliznu šinu.

 

Zahvaljujući ručki za potiskivanje podesivoj po visini, rad ugodan za leđa zajamčen je čak i nakon dulje uporabe.

 

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE:

Radna širina:100 cm
Kut rotacije četke:+/- 25 stupnjeva
Promjer četke:35 cm
Mjenjač:3 stupnja prijenosa naprijed + 1 brzina unatrag
Težina (bruto u kg):78 kg
Težina (neto u kg):70 kg
Zapremina (u cc):196 cc
Snaga (u KW):4,9 kw
Maks. nagib na padini:20 stupnjeva (37%)
Tip motora / klasa motora:4-taktni
max.brzina motora:3600 o/min
Pribor:četka roto

Additional Information

Težina78 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “FUXTEC benzinski čistač FX-KM1196”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)