-13%

FUXTEC Motorna prskalica / raspršivač MSP2.2

1.590,00 Kn 1.390,00 KnUključen PDV

Motorna prskalica Fuxtec FX-MSP2.2 lako se prenosi, fleksibilna je i izrađena od kvalitetnih materijala te je odlična za suzbijanja korova, zaštite biljaka na velikom području i za zaštitu poljoprivrednih kultura. Uređaj se može koristiti za uništavanje korova, lišća i za razbacivanje gnojiva  i soli u zimskom razdoblju.

ŠIFRA: 0207

Raspoloživo.

Šifra: 010

FUXTEC motorna prskalica / raspršivač MSP2.2

Motorna prskalica Fuxtec FX-MSP2.2 lako se prenosi, fleksibilna je i izrađena od kvalitetnih materijala te je odlična za suzbijanja korova, zaštite biljaka na velikom području i za zaštitu poljoprivrednih kultura.

Uređaj se može koristiti za uništavanje korova, lišća i za razbacivanje gnojiva  i soli u zimskom razdoblju. Posebna karakteristika ove motorne prskalice je veliki 26 litarski spremnik. Tako više nije potrebno često punjenje spremnika.

Ova iznimno fleksibilna Fuxtec motorna prskalica idealna je za razna, dopuštena, sredstva za zaštitu biljaka, sredstva za suzbijanja korova i  sredstava za gnojidbu. Neovisno o tome da li je u prahu ili tekućini, tu mogućnost imate kroz jednostavnu zamjenu nastavaka koji su uključeni u pakiranju. Naše motorne prskalice mogu raspršivati i sol za odleđivanje zamrznutih površina u zimskim mjesecima. Uređaj se može praktično i brzo rastaviti kako bi ga se moglo što jednostavnije očistiti i prenositi. Njegov snažni motor se između ostalog ističe svojom snagom za raspršivanjem s više od 4 l/min tekućine i više od 6 kg/min praha, te s dometom i preko 11m. Presvučeni pojas za nošenje omogućuje i duži rad s uređajem.

Snažni ali ujedno i štedljivi motor, opremljen je velikim spremnikom za gorivo (1400mL). U kombinaciji s velikim 26l spremnikom za razna kemijska sredstva zajamčen Vam je dug, učinkovit i ugodan rad zahvaljujući ergonomski oblikovanim drškama te udobnim pojasom na leđima.

Tehničke karakteristike

Model FX-MSP2.2
Motor 1E40FP-3Z
Paljenje CDI
Obujam 41.5 cm³
Snaga 2.2KW / 2.9KS
Gorivo (mješavina) 2-taktna mješavina ulje/benzin 1:40
Spremnik goriva 1.400 ml
Spremnik za kemikalije 26 L
Protok tekućih kemikalija max. 4 L/min
Protok kemikalije u prahu max. 6 kg/min
Brzina okretaja 7.500 – 8.000 (o/min)
Domet (max.) 11 m
Dimenzije 420x500x800 mm
Masa 11.5 kg

Sadržaj pakiranja

1. Motorna prskalica

2. Crijevo za prskanje

3. Kabel za uzemljenje

4. Uputstva

Recenzije

Još nema recenzija.

Ocjena će biti objavljena nakon odobrenja administratora.

Budi prvi koji će recenzirati “FUXTEC Motorna prskalica / raspršivač MSP2.2”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *