O nama - Fuxtec Hrvatska

Fuxtec GmbH

Već prepoznatljivo ime na njemačkom tržištu vrtnih i semi-profesionalnih alata, Fuxtec se može pohvaliti titulom najzastupljenijih i najprodavanijih proizvođača alata u njemačkoj. To najprije zahvaljuje iznimnoj kvaliteti i pristupačnoj cijeni za bilo koje podneblje, te dostupnost svih rezervnih dijelova i dodatnih alata koji znatno obogaćuju i olakšavaju rad u vrtu.

Velik broj korisnika se godinama oslanja na Fuxtec proizvode. Dobro promišljen razvoj, kreativnost i što je najbitnije, povratna informacija kupca jamče kvalitetu i zadovoljstvo korisnika. Osim kupaca, kvalitetu su prepoznali i njemački časopisi i kritičari. Brojni Fuxtec proizvodi dobili su najveću ocjenu tijekom testiranja s konkurentskim proizvodima.

Kvalitetu prepoznaju i veliki svjetski proizvođači koji surađuju s Fuxtecom. Na listi suradnje su Oregon lanci i oprema, Briggs & Stratton motori, GT pogoni i Kawasaki motori.

 

Blidinje d.o.o.

Blidinje d.o.o. i Fuxtec GmbH surađuju od prvog dana osnutka, te je Blidinje d.o.o. tako postao prvi uvoznik za Fuxtec proizvode u Hrvatskoj. Zajedničkim snagama cilj nam je njemački standard kvalitete dovesti i u Hrvatsku po jednakim cijenama kao i kod proizvođača. Zbog duge suradnje Blidinje d.o.o. Vam nudi najniže cijene u Hrvatskoj, jamstvo, originalne rezervne dijelove i dodatke, te ovlašteni servis koji koristi samo original dijelove.

Osim Fuxtec asortimana nudimo Vam i velik broj profesionalnog građevinskog alata i potrošnog materijala. Koncentriramo se na najbolje što tržište nudi pa je tako 90% proizvoda označeno s „Made In Germany“.

Posjetite nas u našoj poslovnici, pregledajte našu online trgovinu, kontaktirajte nas putem e-maila ili nas nazovite i rado ćemo Vam pomoći oko Vaših pitanja.

 

Osnovni podaci

Naziv tvrtke: Blidinje d.o.o.

Adresa sjedišta: Ulica Ilije Gregorića 150 | 10291 Brdovec | Republika Hrvatska

Adresa poslovnice: Ulica Ilije Gregorića 150 | 10291 Brdovec |

OIB: 20412731530

MB: 2522691

Temeljni kapital: 20.000,00 kn, uplaćen u cijelosti.

Poslovni računi:

Privredna Banka Zagreb d.d.

IBAN: HR1923400091110389345

Greška - pokušajte opet!
Hvala - provjerite vaš e-mail!

Fuxtec certifikati

Izravna prodaja

Izravna prodaja bez posrednika

Najniže cijene

Najniže cijene u Hrvatskoj

Brza dostava

Brza dostava na Vašu kućnu adresu

Ovlašteni servis

Ovlašteni servis i savjeti

Fuxtec Hrvatska

Fuxtec Hrvatska

1€ = 7.53450 kn